Site icon sekunde.lt

Kaip stabilizuoti kraujospūdį?

Vis daugiau žmonių, netgi labai jaunų, susiduria su šokinėjančiu, nestabiliu kraujo spaudimu. Kuo didesnis kraujo spaudimas, tuo didesnė tikimybė susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, o vėliau netgi patirti insultą ar infarktą. Kas ketvirtas penktas žmogus turi kraujo spaudimo problemų, apie kurias dažnai net nežino.

Vis daugiau žmonių, netgi labai jaunų, susiduria su šokinėjančiu, nestabiliu kraujo spaudimu. Kuo didesnis kraujo spaudimas, tuo didesnė tikimybė susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, o vėliau netgi patirti insultą ar infarktą. Kas ketvirtas penktas žmogus turi kraujo spaudimo problemų, apie kurias dažnai net nežino.

Tačiau paprasčiausias liaudies medicinos receptas gali padėti tokių bėdų išvengti!

Jums reikės:

40 gvazdikėlių žiedų;

4 puodelių vandens.

Gvazdikėlius sudėkite į emaliuotą puodą, užpilkite vandeniu, užvirinkite ir kaitinkite ant silpnos ugnies tol, kol skysčio liks pusė kiekio (maždaug du puodeliai).

Nuovirą supilkite į stiklinį butelį, laikykite šaldytuve.

Vartoti reikėtų po 1 šaukštą 3 kartus per dieną, 30 minučių prieš valgį.

Exit mobile version