Prie degalinių nusidriekė automobilių eilės

Prie degalinių nusidriekė automobilių eilės

Panevėžyje ketvirtadienio popietę gatvėse nusidriekė kolonos automobilių, laukiančių eilės įsipilti pigesnių degalų.

Degalinių tinklui „Circle K“ ketvirtadienį paskelbus akciją, kai trims valandoms visiems degalams taikyta 20 ct nuolaida, panevėžiečiai iš karto plūstelėjo įsipilti kuro.

Vienoje arterinių mieste Nemuno g. akcijos metu automobilių spūstis nusidriekė nuo įvažiavimo į degalinę, esančia ties sankryža su Parko gatve, iki verslo centro „Roma“.

Apie 15.30 val. šioje degalinėje apsilankęs „Sekundės“ fotografas įamžino eilę lūkuriuojančių vairuotojų – pigesnių degalų laukė kelios dešimtys automobilių.

Tokia pati situacija susidarė ir Beržų gatvėje. Apie 16 val. Beržų g. nusidriekė kolona į ją įvažiuoti laukiančių automobilių.

„Circle K“ pranešime žiniasklaidai teigia, kad didžiąją dabartinės degalų kainos dalį sudaro mokesčiai ir bazinė pirkimo kaina, o pardavėjo dalis yra tik likę 5–7 proc.

Prie šios akcijos paskelbė prisijungiantis ir degalinių tinklas „Viada“.

Ekonomistas Marius Dubnikovas portalui Lrt.lt teigė nepamenantis panašaus pobūdžio akcijų degalinėse, todėl yra įsitikinęs, kad tai tėra pilotinis projektas, po kurio bus sprendžiama, ar panašias kampanijas skelbti ir toliau.

G. Kartano nuotraukos

Galerija

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų