Kratų radiniai nustebino net ir pareigūnus

Kratų radiniai nustebino net ir pareigūnus

Net visko matę kriminalistai apstulbo sodyboje aptikę nelegalų turtą.

Ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestintomis prekėmis atliekantys Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai Rokiškio rajone aptiko visą sandėlį ne tik cigarečių ir svaigalų, bet ir kur kas baisesnių dalykų.

Itin intensyviai ir kruopščiai dirbę kriminalistai sulaikė Rokiškio gyventoją, kuris neteisėtai disponavo akcizais apmokestintomis prekėmis. Pas jį atliktų kratų metu rasta ir paimta 14 000 pakelių kontrabandinių cigarečių.

Tačiau Rokiškio rajone, sodyboje, atliktos kratos privertė išsižioti.

Sodyboje aptikta kontrabandinių cigarečių, naminių stiprių alkoholinių gėrimų ir netgi neteisėtai laikomas lygiavamzdis šautuvas, kulkosvaidis, granatsvaidžio paleidimo įrenginys, du dūminiai pirotechnikos įtaisai.

Neteisėtai laikomus ginklus ginklus susirinko ir išsivežė Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai.

Visos šios operacijos metu rastų akcizais apmokestinamų prekių vertė viršija 56 000 eurų.

 

Komentarai

  • Kieno tie Fest pakeliai prie Vilties 5, Panevezys? Yra vienas, yra ir daugiau.

  • Ar nemanote , kad tokių ginklų nėra pasislėpę putlerfašistai – 5 toji kolona ir tik laukia komandos iš Mordoro , kai tik būtų patogi proga . Be to , yra dar tokių žmogystų , kurie nesenai lakstė po Panevėžį apsivilkę maikutes su užrašu CCCP . Visais tokiais reiktų pasidomėt kartu su VSD pareigūnais .

    • Atsakyti
  • Ar gali buti policijos pareigunas storas? NE. Ar gali buti policijos pareigunas mazo ugio? NE. Ar gali policijos pareigune buti ilgais plaukais, priklijuotom blakstienom? NE. Vaiku darzeliui aisku?

    • Atsakyti
Rodyti visus komentarus (3)

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų