Asociatyvi „Sekundės“ archyvo nuotr.

Panevėžio rajono miške aptikta negyva stumbrė

Panevėžio rajono miške aptikta negyva stumbrė

Aplinkos apsaugos departamentas penktadienį, balandžio 30-ąją, gavo pranešimą apie Panevėžio regiono miške rastą kritusią stumbrę.

Įvykio aplinkybėms išsiaiškinti aplinkosaugininkai pradėjo tyrimą.

Valstybinės miškų urėdijos Panevėžio regioninio padalinio darbuotojai šiandien dirbdami miške aptiko strumbro patelės gaišeną. Apie kritusį žvėrį iš karto buvo pranešta Aplinkos apsaugos departamento pareigūnams.

VMU informavo, kad stumbro patelė rasta miške, patenkančiame į VMU valdomus profesionalios medžioklės plotus. Pranešama, kad nuo balandžio 1-osios VMU Panevėžio regioninio padalinio profesionaliosios medžioklės plotuose medžioklės nebuvo vykdomos.

Pirminiais duomenimis, stumbrė galėjo būti trejų metų. Bendradarbiaujant su policijos pareigūnais bus atliktas patikrinimas, ar stumbro patelė nebuvo pašauta.

Komentarai

  • Tiek problemų Lietuvai pridarė stumbrai, kad net juokinga klausytis, kad tautiečiai neapkenčia grįžtančių migrantų , nekelia klausimo kodėl jie bėgo iš tėvynės, kodėl nėra kalamas prie sienos kgbistas Landsbergis, nes jo kaltė akivaizdi, turime kitus diktatorius ir paskolinta Lietuva.

Rodyti visus komentarus (1)

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų