Nauja paslauga pašalina dalį rūpesčių

Nauja paslauga pašalina dalį rūpesčių

Nuo liepos panevėžiečių siūloma nauja „Skybus“ paslauga vis labiau populiarėja. Ji skirta keliaujantiesiems iš oro uostų ir į juos, kad patiems nereikėtų rūpintis transportu.

Įmonės „Zimbravos transportas“ vadovas Bronius Zaronskis sako, kad keleiviai vežami iš Kauno ir Vilniaus oro uostų bei į juos. Nuo rugsėjo 1-osios tokia paslauga teikiama ir vykstantiesiems į Rygos oro uostą bei keltus arba grįžtantiesiems iš jų. Jis džiaugiasi, kad keleivių daugėja.

Keliaujant Rygos kryptimi, sustojama Pasvalyje, o į Vilnių bei Kauną važiuojama be sustojimų. Pasak B.
Zaronskio, šį mėnesį pradėti reisai iš Vilniaus į Rygą ir atgal, sustojant Panevėžyje bei Pasvalyje. Šiuo metu jau pasirašyta sutartis su Vilniaus oro uostu, tad jo teritorijoje galima rasti informaciją apie panevėžiečių transporto paslaugas teikiančios įmonės reisus, kur jų stotelė ir pan.

Sudarinėjama sutartis ir su Rygos oro uostu. Įmonė šiai paslaugai teikti yra skyrusi tris 19 vietų autobusus ir du lengvuosius automobilius.
Įmonės vadovas pasakoja, kad stengiamasi prisitaikyti prie klientų poreikių ir prireikus jie paimami iš
namų ir parvežami į namus arba susitariama dėl kurios nors kitos vietos.

B. Zaronskio pastebėjimu, dabar daug kas vyksta į užsienį darbo reikalais ir naudojasi teikiama paslauga. Tad dauguma keliaujančiųjų skrenda į Švediją, Norvegiją, Angliją. Taip pat nemažai vykstama ir atostogauti.
Darbas pradedamas maždaug nuo pusės trijų nakties. Su keleiviais palaikomas ryšys, kad būtų galima
pasitikslinti, kada ir iš kur turi atskristi lėktuvas. Ši informacija turi būti pateikiama ir rezervacijos metu.
„Būtina suteikti informaciją, kada ir iš kur atskrenda, kad vairuotojas galėtų orientuotis – vėluoja lėktuvas ar ne“, – sako B. Zaronskis.

Per dieną numatyta dešimt reisų, tačiau, pasak įmonės vadovo, tvarkaraščių ne visada laikomasi. Pavyzdžiui, jei kitiems keleiviams nepatogu laukti, o rezervacijų konkrečiam laikui nėra, važiuojama pagal galimybes prisitaikant prie keliaujančiųjų poreikių. Be to, jei nebuvo nė vienos rezervacijos, reiso gali ir visai nebūti, tad iš anksto nesusitarus būtina susisiekti stotelėje nurodytais telefonais.

Pasak įmonės vadovo, visa informacija – rezervacija, kainos, taisyklės pateiktos tinklalapyje www.skybus.lt.
Jo teigimu, jeigu yra norinčiųjų, laisvu laiku įmonė nuomoja autobusus ekskursijoms, vestuvininkams,
vykti į konferencijas, varžybas, konkursus, darbuotojams vežti į darbą, kitoms reikmėms. Pavyzdžiui, šiuo metu užsakinėjami reisai į keltą naujametėms kelionėms keliantis su visu autobusu.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų