Baigė gydymo nuo alkoholizmo kursą

Baigė gydymo nuo alkoholizmo kursą

Holivudo žvaigždė Benas Affleckas  feisbuke pranešė neseniai baigęs alkoholizmo gydymo kursą, pripažindamas, kad vis dar grumiasi su šiuo savo demonu.

Pranešime „Oskarų“ laimėjęs aktorius ir režisierius rašo, jog jį vaikai labai motyvavo siekti gydymo, kad „būtų galima gyventi visapusišką gyvenimą ir būti geriausiu, koks tik galiu, tėvu“.

„Baigiau alkoholizmo gydymo kursą, – vėlai antradienį feisbuke paskelbė jis. – Tai buvo pirmasis iš daugelio žingsnių pozityvaus pasveikimo link. “

Tada aktorius paminėjo šeimą.

„Noriu, jog mano vaikai žinotų, kad ne gėda priimti pagalbą, kai tau jos reikia, ir būti stiprybės šaltiniu tiems, kam reikia pagalbos ir kas bijo žengti pirmą žingsnį“, – rašė jis.

B. Affleckas taip pat padėkojo Jennifer Garner už paramą jam ir rūpinimąsi trimis jųdviejų vaikais.

„Man pasisekė, kad mane myli šeima ir draugai, tarp jų – Jen, kuri rėmė mane ir rūpinosi mūsų vaikais, kol aš dirbau darbą, kurio ėmiausi“, – rašė jis.

B.Affleckas ir jo žmona J.Garner 2015 metų birželį – kitą dieną po 10-ųjų vestuvių metinių – paskelbė planuojantys skirtis.

44 metų B.Affleckas yra gavęs „Oskarus“ už scenarijų ir prodiusavimą. Jis taip pat režisavo kritikų išgirtus ir komercinės sėkmės sulaukusius filmus „Miestas“ (The Town), „Dingusi“ (Gone Girl) ir „Operacija „Argo“ (Argo), kuri 2013-aisiais gavo geriausio filmo „Oskarą“.

Jo jaunesnysis brolis Casey šiemet gavo geriausio aktoriaus „Oskarą“ už vaidmenį Holivudo hite „Mančesteris prie jūros“.

J.Garner garsėja darbu televizijos dramoje apie šnipus „Slaptoji agentė“ ir įvairiais vaidmenimis didžiajame ekrane, tarp jų – gerai įvertintu darbu 2004 metų hite „Staiga trisdešimties“.

B.Affleckas alkoholikų reabilitacijos klinikoje gydėsi ir 2001 metais.

Neseniai jis atsisakė filmo „Betmenas“ režisavimo, nors dėl to dirbo beveik metus. Tačiau ir toliau planuojama, kad jis šiame filme suvaidins pagrindinį veikėją.

„Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama“.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų