Panevėžio gatvėse – automobilio su angliškais numeriais gaudynės

Panevėžio gatvėse – automobilio su angliškais numeriais gaudynės

Šeštadienio vakarą Panevėžio policija po miestą vaikėsi penktos klasės „BMW“ automobilį su angliškais numeriais. Jo vairuotojas ne tik neturėjo teisės vairuoti, bet ir buvo neblaivus.

Mašina pareigūnų dėmesį patraukė miesto centre. Stabdomas vairuotojas nepakluso ir dar labiau spustelėjo greičio pedalą. Nepaisydamas kelio ženklų ir šviesoforų bėglys skrodė Panevėžio gatves kaip kriminalinio filmo herojus.

Laimė, jo kelyje nepasitaikė pėsčiųjų. Tačiau vienoje gatvėje bėglys kliudė šalikelėje stovėjusį automobilį „Audi A3“.

BMW“ gaudynės baigėsi Gražinos gatvės daugiabučio namo kieme. Čia iš sustojusio automobilio iššokę trys jaunuoliai dar bandė pabėgti nuo pareigūnų. O vairuotojas, vengdamas atsakomybės, išmetė savo mašinos raktelius.

Įžūlus jaunuolis sučiuptas prie Nemuno poliklinikos. Paaiškėjo, kad jis automobilį vairavo neblaivus – vaikinui nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Be to, bėglys iš viso neturėjo teisės vairuoti – ją buvo praradęs anksčiau.

Aplamdytas „BMW“ išgabentas į  policijos sulaikytų automobilių saugojimo aikštelę.

Pro policininkų akis nepraslydo ir dar vienas kelių pažeidėjas. Sekmadienio naktį sulaikytas girtas „Audi“ vairuotojas. Įtarimus automobilis sukėlė po to, kai pareigūnai pastebėjo aprasojusius jo langus.

Pasekus kurį laiką nuspręsta sustabdyti vairuotoją, nes jo automobilis kelyje vinguriavo. 1990 m. gimusiam vyrui nustatytas 1,81 prom. girtumas. Vairuotojas sulaikytas dviem paroms.  Jam gresia baudžiamoji atsakomybė.

Komentarai

  • Pavasaris…tuoj tu vistu gaudytoju su bmw bus pilnos Lietuvos gatves…

    • Atsakyti
Rodyti visus komentarus (1)

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų